trešdiena, 2008. gada 23. aprīlis

Eži pavasarī

Nesen staigājot pa Ežu mājas lapu, ievēroju, ka ievērojami ir papildināta aktīvās atpūtas sadaļa - ja pāris gadus Eži nopietni bija koncentrējušies tikai uz uzņēmumu slaukšanu, tad tagad parādās arī kas fiziskām personām pieejams - velotūres, piedzīvojumu pārgājieni un laivošanas izbraucieni. Iespējams, ka pārāk daudz konkurentu parādījušies, kuriem arī patīk uzņēmumu kolektīva saliedēšanas pasākumu piedāvātā treknā sile. No otras puses, Eži vēl neapgūtās aktīvās atpūtas nišās vienmēr iespraucas vieni no pirmajiem.

Nu vienalga, bet par pārgājieniem runājot, protams, tas viss ir stipri iesācēju līmenim paredzēts, jo distances nav lielas vai pat vidējas. Tātad - ja izgājiens mežā plānots pirmo reizi - nebūs vakarā jānokrīt kā beigtam un jādveš "nekad vairs...". Man pagājušajā vasarā viens Ežu laivošanas pasākums atstāja pat ļoti pozitīvu iespaidu, ja neskaita to, ka "gidi" (tie gan nebija no Ežiem, bet vietējās laivu bāzes) īpaši nespēja orientēties līdzpaņemtajā kartē. Karte gan arī bija nožēlojama - sliktas kvalitātes melnbalta A4 autoceļu atlasa kopija...No otras puses, 5 ls par divu dienu pasākumu arī nav īsti nekāda lielā nauda.



Ežu piedāvātajās laivošanas ekspedīcijās var pieteikties individuāli (jāskatās zem sadaļas "Ežu klubs"), bet pārgājienam gan vajadzēs 5 vai 6 cilvēkus. Par cenām neko nevar saprast, bet domājams, ka nav īpaši dārgi un iespējamas dažādas kombinācijas ar naktsmītnēm, pirtīm utjp.
Laikam jau par daudz izreklamēju.

1 komentāri:

Liene teica...

Par šādiem nemaz nezināju, kāda ežiem mājaslapa?