sestdiena, 2008. gada 7. jūnijs

Mēnesi visas teltis ražos tikai Ķīnas zemesstrīcē cietušajiem

Izrādās, ka ķīnieši pēc nesenās zemestrīces netaisījās gadiem ilgi gaidīt palīdzības sūtījumus no ārvalstīm. Pēc SNEWS ziņām, maijā beigās visām fabrikām Ķīnas teritorijā (neatkarīgi vai tās pieder vietējiem vai ārzemniekiem), kurās ražo teltis, pārgājienu mēbeles vai telšu izejmateriālus, pavēlēts pievērsties speciālu telšu ražošanai (un saražot vismaz 2 miljonus gab.), lai ātrāk nodrošinātu ar pagaidu mājokli vairākus miljonus cietušo.

Lai garantētu, ka rīkojums tiks izpildīts, fabrikās izvietoti kareivji un paredzams, ka šāda telšu ražošana ilgs aptuveni pusotru mēnesi. Esot iespējams, ka līdzīgs rīkojums tiks dots arī guļammaisu ražotājiem. Jāteic, visai efektīva stratēģija.

Ķīnā tiek ražotas gandrīz visu lielāko ceļojumu ekipējuma firmu teltis, tomēr esot visai maza iespēja, ka šī lēmuma sekas drīz atspoguļosies veikalu plauktos, jo pagaidām noliktavās ir pietiekoši lieli krājumi un nebūšot problēmu zaudēto vēlāk "iedzīt". Tomēr jau vismaz viena ASV firma - Slumberjack, jau paziņojusi par pasūtījumu aizkavēšanos.

Via Outdoor Retailer

1 komentāri:

Zita teica...

Wooow, pat kareivji????